Hem » Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser

SofKeys.se ingår i Leadson AB (559366-9392), Birger Jarlsgatan 12, 114 34 Stockholm, Sverige. Hädanefter benämns Leadson AB som “SoftKeys.se”. Utöver dessa villkor gäller även vår integritetspolicy.

1. Beställning

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress. Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta vår kundtjänst.

Utebliven orderbekräftelse
På grund av tekniskt fel eller andra omständigheter bortom SoftKeys.se kontroll kan din orderbekräftelse bli sen eller helt utebli. Om din orderbekräftelse dröjer mer än 30 minuter ber vi dig kontakta vår kundtjänst.

2. Betalning

SoftKeys.se betalningstjänst tillhandahålls av Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, som erbjuder smidiga betalningstjänster på ett tryggt och ansvarsfullt sätt.

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår integritetspolicy.

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.

3. Leverans

Digitala varor (produktnycklar) levereras omedelbart till den e-postadress som Kund anger i beställningsskedet. I sällsynta fall kan tekniska förseningar på 1-5 minuter förekomma. Om du inte kan hitta ditt e-postmeddelande efter att du har gjort din beställning rekommenderar vi att du kontrollerar din SPAM-mapp (skräppost).

4. Priser

Alla priser i butiken anges i SEK och är inklusive moms. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, tekniskt fel, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Priserna i den engelskspråkiga butiken sätts till EUR eller USD beroende på kundens hemvist. Priserna är inklusive moms och procentsatsen styrs av aktuellt land.

5. Produktinformation

Alla produktbilder och beskrivningar som finns på SoftKeys.se ska ses som en illustration. Observera att bilderna på SoftKeys.se kan skilja sig åt beroende på färginställningen på din dator.

6. Kampanjer

Det går inte att kombinera eventuella rabattkoder med övriga kampanjer eller erbjudanden, om inget annat anges.

7. Ångerrätt

Vid köp av digitala produkter finns till skillnad från fysiska varor ingen ångerrätt. Det här gäller alla digitala varor som skickas automatiskt i samband med ett köp. Den normala 14 dagars ångerrätten för distanshandel gäller inte på våra produkter på grund av sin beskaffenhet enligt 2005:59 2:e kap § 11:11 Lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59) på grund utav produktens karaktär. Läs mer här.

Konsumenten avsäger sig ångerrätten när en beställning genomförs.

8. Reklamation

Reklamationsrätten omfattar varor som är felaktiga enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. Är det fel på någon digitalvara eller om en vara saknas måste Kunden kontakta SoftKeys.se kundtjänst på [email protected] så snart som möjligt efter att felet upptäckts. I samband med reklamation ska beställningsnummer samt orsak till reklamationen uppges.

SoftKeys.se förbehåller sig rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig enligt gällande konsumentskyddslagstiftning.

9. Tvist

I tillfälle av att tvist inte kan lösas i samförstånd med företagets kundtjänst och kunden, kan du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden.

10. Ansvarsbegränsning

Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten. Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör. Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll.

11. Ändring av villkor

SoftKeys.se förbehåller sig rätten att göra ändringar i Villkoren när som helst i tiden och utan Kundens föregående godkännande. Varje sådan ändring publiceras på Webbsidan. Ändringar gäller från det att Kunden har accepterat Villkoren genom nytt köp eller besök på Webbsidan alternativt 10 dagar efter det att SoftKeys.se informerat Kunden om ändringarna.

12. Övrigt

Fakta lämnas med reservation för tryckfel, leverantörers ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. De uppgifter som lämnas härigenom utgör inte någon utfästelse om användbarhet, lämplighet, garanti m.m. annat än där så är direkt angivet. SoftKeys.se förbehåller sig rätten till ändring av samtlig information utan föregående avisering. När du handlar på SoftKeys.se ingår du ett avtal. För att få ingå ett avtal måste du ha fyllt 18 år. Om du är yngre måste en av dina föräldrar godkänna köpet för att avtalet ska gälla.

Senast ändrad: 2022-09-20.

Mer enn 50 000
fornøyde kunder

Gratis
Teknisk hjelp

100 % produktgaranti
Alle produktene vi selger er originale

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr